Sunday, October 9, 2011

| a day at DRAG BATTLE |

Assalamualaikum.

hari ni aku nk story sal ape yg aku experience my whole day hari ni.dari pukul 11 aku turun padang dgn my incik apiz smpai pukul 6 ptg smata-mata nk tgk benda alah nih.
some of u guys must be wondering ape jadahnye DRAG BATTLE nih kan??
aku pon mcm tu jgk mase mula2 dgr istilah tuh. tnda soal duk pnuh jeee atas kpala smbil mata duk kedip2 je.
drag battle ni drag battle lah ! hahaha.. yg mcm race kete yg sape smpai finish line dulu die la menang.
tp drag ni lain ngan rally. drag ni die distance nye xjaoh.kalo yg aku tgk td dlm 250m je. then within 250m tu sakan la lawan sape paling laju.taktik mnukar gear sgt la penting time nih..even kete kite tu enjin turbo yg super duper laju tapi in case at starting point tu kite tukar gear lmbt or problem sket,, humph ! mmg hancus laa!
LOSER trus !
tu lah namenye DRAG ! kalo rally ni yg mcm kt litar distance jaoh2 punye.mybe more than 1km kot.
haa,, paham x konsep die? drag has shorter track, rally has the longer track... okayh?? **nak jgk tu bg paham :p**

td punye la ak sacrifice my sleeping time utk menemani my incik apiz tersayang nih g tgk favourite sport nye..
venue: putrajaya, presint 19
tibe2lah smpai aku pulak ter'influence kann..
layannn jugak lahh.. even kaum hawa was hardly seen at the place.
maluuuu..tp bangga ! hahaha.. **bajet ganas lah tu..wink2**kalo ade pon,, biaselahhh.. semua stok2 off tudung lah!
tp aku peduli ape kan?

okay,, layan gambo !

ni la lebih kureng tracknye. snapped at starting point.


ni one of the fastest car..guess what?it's an indian's !



ni pon 'fastest car' jugak ! hoho.. drifter-to-be gituh.wahaha
smpat je posing tmpt camni kann.. ;p
oldskool tuh !




keboringan dah nii.. sob2






okayh,,layan video race lak.special  utk u guys !hakhak

video
just ignore si keding dlm vid ni ye.

mmg makin sound trouble la aku pasni bile duk tgk bnde alah kete nih. bunyi mcm nk mletup enjin laa satu2. sakit telinga ! pelik2 pulak tu..yg stok2 annoying pon ade. rupe pon mcm2 ada. ade yg ekzos kt tepi la, kt depan la. yg xde ekzos pon ade ! haihh..
byk jgk la bnda aku dapat hari ni. mendalami dunia kereta gitu ! (dlm hati cam nak muntah je!)
nasib baik je org x ramai sgt td..so dat's y muke aku xbrape nak tbal begambo2 nih.haha..
ok tu je so far nk cite.
ok see ya peeps ! :)

No comments:

Post a Comment